Opendeurdag 2 Apr 2012

Op zaterdag 21 april verwelkomt de Hogeschool Gent je graag op haar jaarlijkse opendeurdag. Ook de vakgroep Informatica maakt je dan vanzelfsprekend met plezier wegwijs door de opleiding TIWI. Kom gerust langs voor een overzicht van projecten en masterproeven, een blik achter de schermen en een fijne babbel met de docenten van de vakgroep. Tot dan!

Ben je student en heb je fantastische ideeën voor een applicatie? Dan ben jij de geknipte kandidaat voor de tweede editie van Apps For Ghent, die plaatsvindt op zaterdag 24 maart. Vorm een team voor de hackathon, ga met de beschikbare open data aan de slag en ontwerp in zes uur tijd een applicatie. Misschien mag je die daarna wel uitwerken tijdens een betaalde studentenjob!

Op woensdag 18 april wordt in Hasselt de vierde editie van de Vlaamse Programmeerwedstrijd georganiseerd. Je krijgt er drie uur de tijd om in teamverband verschillende uitdagende programmeerproblemen te lijf te gaan, afgestemd op jouw vaardigheden. Zin om de TIWI-eer te verdedigen en om kans te maken op de prijzenpot van meer dan 4.000 euro? Je vindt alle informatie op de website!

Afstudeerbeurs 22 Feb 2012

Op dinsdag 13 maart vindt in het ICC Gent de Afstudeerbeurs van de Associatie Universiteit Gent plaats. Gezien de deelnemende bedrijven vooral op zoek zijn naar IT-profielen, is dit voor onze masterstudenten en alumni een uitgelezen evenement. Steek dus zeker je licht op!

Op donderdag 23 februari 2012 organiseert onze studentenvereniging Hermes haar jaarlijkse Job- en Stage-event. Studenten van de opleidingen ingericht op de campus Schoonmeersen kunnen er kennismaken met de bedrijfswereld en zo een beter inzicht verwerven in wat hen te wachten staat na hun schoolloopbaan. We richten ons hierbij ook tot onze alumni: heeft jouw werkgever interesse om op dit event een stand op te zetten? Dat kan! Wees er echter snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.