Opnieuw scoren onze pas afgestudeerden met hun masterproeven. Bij de M&I/partners Informatie Scriptieprijs behaalden drie van onze alumni een eervolle vermelding. Enerzijds viel de scriptie van Dieter Deforce in de smaak; deze behandelt het automatisch verschalen van video, rekening houdend met de inhoud. Anderzijds wist ook de gezamenlijke scriptie van Carlo Goessaert en Vincent Sercu, omtrent hun emulatieplatform voor draadloze sensornetwerken, de jury te bekoren. Onze gelukwensen!

Met in totaal 41 kersverse masters TIWI sluiten we het academiejaar 2010–2011 in schoonheid af. Op maandag 26 september verwelkomen we opnieuw ouwe getrouwen en nieuwe gezichten. Tot dan!

Aanstaande maandag 12 september gaan er opnieuw masterproefverdedigingen door. We verwelkomen je graag vanaf 9 uur in lokaal B108! Een overzicht van de onderwerpen vind je in de agenda.

Kersvers afgestudeerde Laurens Van Acker krijgt met zijn masterproef welverdiende persaandacht. Onder andere De Morgen, Knack en Elsevier berichten over Laurens’ smartphone-app ter ondersteuning van dove en slechthorende kinderen. Ook wij zetten die natuurlijk graag in de kijker!

Barbecue alumni 21 Jun 2011

Naar goede gewoonte organiseert onze alumnivereniging ook dit jaar een barbecue. Op 17 september verwelkomen we alumni en andere gasten in Cultureel Centrum Meulestede. Jij komt toch ook?