De VDAB wil jongeren op hun eigen manier een job laten vinden. Daarom worden Vlaamse IT-studenten opgeroepen om met innovatieve tools of concepten op de proppen te komen. Wil jij ook kans maken op die 2.000 euro prijzengeld? Neem dan zeker een kijkje!

Proficiat! 27 Sep 2013

Dit academiejaar zijn alweer 33 masters industrieel ingenieur informatica afgestudeerd, de laatste lichting bij HoGent. We starten het nieuwe academiejaar bij UGent alvast met een veel groter aantal eerstejaars!

Op woensdag 9 oktober vindt in de Brusselse Event Lounge het hr-event IT's all about People plaats. Op het programma staan bekende sprekers als Peter Hinssen, Jef Staes en Bruno Segers. Voor studenten is de toegang gratis, maar vooraf inschrijven is wel vereist. Bovendien krijgen de eerste honderd studenten aan de ingang een smartphone cadeau!

Op maandag 9 september vinden de masterproefverdedigingen van onze studenten plaats. Naar goede gewoonte is iedereen welkom, dus werp zeker een blik op de agenda!​

Met onze laatste plechtige proclamatie onder de HoGent-vlag sluiten we een geslaagd tweede semester af. Onze felicitaties aan alle kersverse ingenieurs en aan iedereen een prettige zomervakantie toegewenst!