Op donderdag 23 mei nodigt de nagelnieuwe GSE-werkgroep Young Professionals je uit voor zijn event rond IT in het bankwezen. Je kunt er als (bijna-)afgestudeerde terecht voor een totaalbenadering van de uitdagingen in deze sector, en als afsluiter een netwerkdrink. Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht.

Opendeurdag 2013 31 Mar 2013

Op zaterdag 20 april verwelkomt de Hogeschool Gent je graag op haar jaarlijkse opendeurdag. Ook de opleiding Industrieel Ingenieur Informatica maakt je dan met plezier wegwijs. Kom gerust langs voor een overzicht van projecten en masterproeven, een blik achter de schermen en een fijne babbel met de docenten. Tot dan!

Op zaterdag 2 maart organiseert de Leuvense studentenportaalsite Trissen samen met de Open Knowledge Foundation en de KU Leuven de eerste Vlaamse studentenhackathon. Studenten van alle onderwijsinstellingen worden uitgenodigd om in teams van maximaal vijf personen een applicatie te ontwikkelen die gerelateerd is aan het studentenleven. ’s Avonds worden IT-ondernemers jonger dan 30 jaar uitgenodigd voor een networkingevent met interessante talks en de resultaten van de hackathon.

Op vrijdag 1 februari vinden de masterproefverdedigingen van onze studenten plaats. Naar goede gewoonte is iedereen welkom, dus werp zeker een blik op de agenda!​

Samen met de hogeschool Thomas More werken we aan een IWT TETRA-projectvoorstel rond een duurzame mobiele gids voor toeristische en andere attracties. Voor dit project zijn we nog op zoek naar bedrijven die deel wensen uit te maken van de gebruikersgroep. Zij krijgen inspraak in het verloop van het project en bepalen mee het kader voor de ontwikkeling van geïntegreerde demonstraties. Deelnemen vereist slechts een beperkte financiële bijdrage! Meer weten?