Met in totaal 41 kersverse masters TIWI sluiten we het academiejaar 2010–2011 in schoonheid af. Op maandag 26 september verwelkomen we opnieuw ouwe getrouwen en nieuwe gezichten. Tot dan!

Aanstaande maandag 12 september gaan er opnieuw masterproefverdedigingen door. We verwelkomen je graag vanaf 9 uur in lokaal B108! Een overzicht van de onderwerpen vind je in de agenda.

Kersvers afgestudeerde Laurens Van Acker krijgt met zijn masterproef welverdiende persaandacht. Onder andere De Morgen, Knack en Elsevier berichten over Laurens’ smartphone-app ter ondersteuning van dove en slechthorende kinderen. Ook wij zetten die natuurlijk graag in de kijker!

Barbecue alumni 21 Jun 2011

Naar goede gewoonte organiseert onze alumnivereniging ook dit jaar een barbecue. Op 17 september verwelkomen we alumni en andere gasten in Cultureel Centrum Meulestede. Jij komt toch ook?

Het tweede semester loopt op zijn einde en (de meeste van) onze laatstejaarsstudenten dienden deze week hun scripties in. We nodigen je dan ook graag uit op de verdedigingen van hun masterproeven! Deze vinden plaats op donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli in lokaal B108, op de eerste verdieping van gebouw B. Alle informatie over de onderwerpen vind je in de agenda.