Jens Segers studeerde vorig jaar af als industrieel ingenieur informatica. Na zijn studies startte hij een eigen bedrijf Auki. Nu studeert hij bedrijfseconomie en is hij geselecteerd als finalist van "Dé Gentse student-ondernemer". De winnaar van deze wedstrijd is diegene die de meeste stemmen krijgt op de site van Student Ghentrepreneur. Vind je zijn project het beste, steun hem dan met je stem.

Op zaterdag 15 maart verwelkomen de industrieel ingenieursopleidingen van de Universiteit Gent je graag op hun jaarlijkse opendeurdag. Ook de opleiding Industrieel Ingenieur Informatica maakt je dan met plezier wegwijs. Kom gerust langs voor een overzicht van projecten en masterproeven, een blik achter de schermen en een fijne babbel met de docenten. Tot dan!

Op woensdag 26 maart wordt op onze campus de Vlaamse Programmeerwedstrijd georganiseerd. Je krijgt er drie uur de tijd om in teamverband verschillende uitdagende programmeerproblemen te lijf te gaan, afgestemd op jouw vaardigheden. Zin om de iii-eer te verdedigen en zo kans te maken op de mooie prijzenpot? Je vindt alle informatie op de website!

Op 31 januari zijn er drie studenten die de masterproef verdedigen. Naar goede gewoonte is iedereen welkom, dus werp zeker een blik op de agenda!​

De VDAB wil jongeren op hun eigen manier een job laten vinden. Daarom worden Vlaamse IT-studenten opgeroepen om met innovatieve tools of concepten op de proppen te komen. Wil jij ook kans maken op die 2.000 euro prijzengeld? Neem dan zeker een kijkje!