Apps for Ghent 29 Apr 2011

Hoe denk jij over open data? Kom op 14 mei mee discussiëren op Apps for Ghent, een initiatief van o.a. ex-collega Peter Dedecker en TIWI-student Pieter Colpaert. Ga de uitdaging aan en programmeer in teamverband een app rond Gentse data! Komt een TIWI-team met het origineelste idee op de proppen?

Opendeurdag 26 Apr 2011

Nu zaterdag 30 april verwelkomt de Hogeschool Gent je graag op haar jaarlijkse opendeurdag. Ook de vakgroep Informatica maakt je dan vanzelfsprekend met plezier wegwijs door de opleiding TIWI. Kom gerust langs voor een overzicht van projecten en masterproeven, een blik achter de schermen en een fijne babbel met de docenten van de vakgroep. Tot dan!

EnergyICT Jobdag 14 Mar 2011

Wil jij als TIWI bijdragen tot het beheersen van de klimaatwijziging, een groener milieu en een betere wereld? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in de EnergyICT Jobdag op 16 april in Kortrijk.

Laatstejaars? Dan is een Extreme Blue-zomerstage van IBM misschien iets voor jou. Je krijgt er de kans om in team een internationaal project op te starten en je carrière als TIWI een vliegende start te geven.

Op dinsdag 15 maart kan je in de Gentse Zebrastraat terecht voor de ORBID Career Conference. Deze beurs richt zich specifiek naar alle laatstejaarstudenten uit technisch georiënteerde richtingen: masters in de industriële en ingenieurswetenschappen, handelsingenieurs, informatici en technische bachelors.